Tannlege Trine Bjelke-Holtermann (eier)

Trine ble uteksaminert fra Bergen i 1998, og drev egen praksis i Bergen fra 2002 til 2006, i tillegg til å jobbe som instruktør på Universitet i Bergen i samme periode. Hun overtok eierskap av Kjeller Tannhelse i 2010 og er nå hovedaksjonær og ansvarlig tannlege ved klinikken som ble etablert på Kjeller av Jørgen Bjelke-Holtermann allerede i 1970.

Trine er spesialisert interessert innen protetikk og er en estetiker til fingerspissene, noe som også har bidratt til at hun er valgt som President i Scandinavian Academy of Esthetic Dentistry (S.A.E.D), hvor hun i 2017 ble gjenvalgt for en ny periode, samt Study Club Director for International Team of Implantology (ITI) i Norge og Sverige.

Tannlege
Erik Katle

Erik har vært hos Kjeller Tannhelse siden 2013 og var blant de beste på sitt kull i Oslo da han uteksaminerte som tannlege. Hos Kjeller Tannhelse har Erik utviklet seg til å bli en svært dyktig allmenn-praktiserende tannlege, og har en særskilt interesse for Endodonti.

Tannpleier
Marianne Olsen

Marianne har vært hos Kjeller Tannhelse siden 2011 og er svært dyktig tannpleier som hjelper deg til å ta enda bedre vare på tennene, slik at du får et redusert behov for tannbehandlig.

Tannlege
Henrik Hoel-Brunvoll

Henrik har vært hos oss siden han uteksaminerte som tannlege i Bergen 2013, som en av de beste på sitt kull. Hos Kjeller Tannhelse har Henrik utviklet seg til å bli en stødig allmennpraktiserende tannlege som pasientene raskt får tillit til, og er særs dyktig på proteser og skinner.

Tannpleier
Julie Rustad

ukjent.png

Julie har vært hos Kjeller Tannhelse siden høsten 2017. Hun er en meget dyktig tannpleier som ikke ulikt Trine, også er opptatt av det estetiske i kombinasjon med det funksjonelle.

Kirurg
Michael Unger

Michael Unger er Kjeller Tannhelse´s faste kirurg og er på plass på klinikken fast en dag hver måned, hvor han utfører alt innen kirurgiske inngrep for våre pasienter.

Tannhelsesekretærene

Kjeller Tannhelse´s daglige ansikt utad, og de første du som pasient møter, er tannhelsesekretærene Lima, Maren og Martine. Disse utgjør en unik del av Kjeller Tannhelse teamet, og som virkelig vet å sette service til pasientene foran alt annet.