Tannlege Trine Bjelke-Holtermann (eier)

Trine ble uteksaminert fra Bergen i 1998, og drev egen praksis i Bergen fra 2002 til 2006, i tillegg til å jobbe som instruktør på Universitet i Bergen i samme periode. Hun overtok eierskap av Kjeller Tannhelse i 2010 og er nå hovedaksjonær og ansvarlig tannlege ved klinikken som ble etablert på Kjeller av Jørgen Bjelke-Holtermann allerede i 1970. Trine er i sitt virke veldig interessert i protetikk og estetikk, og hennes holdninger i forhold til det både det etiske og det estetiske er godt forankret i all tannbehandling som utføres hos Kjeller Tannhelse.

Tannlege
Erik Katle

Erik har vært hos Kjeller Tannhelse siden 2013 og var blant de beste på sitt kull i Oslo da han uteksaminerte som tannlege. Hos Kjeller Tannhelse har Erik utviklet seg til å bli en svært dyktig allmenn-praktiserende tannlege, og har en særskilt interesse for Endodonti.

Tannpleier
Marianne Olsen

Marianne har vært hos Kjeller Tannhelse siden 2011 og er svært dyktig tannpleier som hjelper deg til å ta enda bedre vare på tennene, slik at du får et redusert behov for tannbehandlig.

Tannlege
Henrik Hoel-Brunvoll

Henrik har vært hos oss siden han uteksaminerte som tannlege i Bergen 2013, som en av de beste på sitt kull. Hos Kjeller Tannhelse har Henrik utviklet seg til å bli en stødig allmennpraktiserende tannlege som pasientene raskt får tillit til, og er særs dyktig på proteser og skinner.

 

 

 

Kirurg
Michael Unger

Michael Unger er Kjeller Tannhelse´s faste kirurg og er på plass på klinikken fast en dag hver måned, hvor han utfører alt innen kirurgiske inngrep for våre pasienter.

Tannhelsesekretærene

Kjeller Tannhelse´s daglige ansikt utad, og de første du som pasient møter, er tannhelsesekretærene Heidi, Malin og Lima. Disse utgjør en unik del av Kjeller Tannhelse teamet, og som virkelig vet å sette service til pasientene foran alt annet.