Tannlege Trine Bjelke-Holtermann
(cand.spes Protetikk aug. 2019)

Trine er spesialistkandidat (aug. 2019) innen protetikk, ved siden av å være hovedeier og faglig ansvarlig ved klinikken.

Hun ble uteksaminert fra Bergen i 1998, og drev egen praksis i Bergen fra 2002 til 2006, i tillegg til å jobbe som instruktør på Universitet i Bergen i samme periode. Hun overtok i 2010 eierskap av klinikken som ble startet av Jørgen Bjelke-Holtermann i 1970.

Trine spesialiserer seg innen protetikk og er en estetiker til fingerspissene, noe som også har bidratt til at hun er valgt som President i Scandinavian Academy of Esthetic Dentistry (S.A.E.D), hvor hun i 2017 ble gjenvalgt for en ny periode, samt at hun i 2016 ble valgt inn som Director for International Team of Implantology (ITI) i Norge og Sverige. Hun ble nominert til "Fellow" i ITI i 2017, og er nå også scientific program delegate for ITI i Norge og Sverige.


Erik Katle
(cand.spes. Endodonti)

Erik 225 300.jpg

Erik har vært hos oss siden 2013 og var blant de beste på sitt kull da han uteksaminerte som tannlege i Oslo

Erik spesialiserer seg innen Endodonti (rotfyllinger), og jobber derfor primært med dette ved siden av studiene.


Aleksander Hansen

Aleksander har vært hos oss siden 2017, og ble uteksaminert som en av de beste i sitt kull i Bergen i 2013.

Hos Kjeller Tannhelse har han utviklet seg til å bli en svært dyktig tannlege også innenfor kirurgi (ekstraksjon), og særdeles god på fyllinger og estetikk.


Marianne Olsen
(tannpleier)

Marianne 225 300.jpg

Marianne har vært hos Kjeller Tannhelse siden 2011 og er svært dyktig tannpleier som hjelper deg til å ta enda bedre vare på tennene, slik at du får et redusert behov for tannbehandlig.

Michael Unger
(oralkirurg)

Michael Unger har vært hos Kjeller Tannhelse siden 2015, og er vår faste oralkirurg.

Michael utfører alt innen kirurgiske inngrep for våre pasienter, inklusive implantater og kompliserte trekkinger.


Guillaume Lioux

Guillaume er vårt nyeste tilskudd til teamet, er uteksaminert i Frankrike og fikk sin norske autorisasjon i 2012.

Guillaume er en allsidig og svært dyktig tannlege som likes godt av pasientene, og han har mye fokus på arbeid i den estetiske sonen.


Julie Rustad
(tannpleier)

Julie har vært hos Kjeller Tannhelse siden høsten 2017. Hun er en meget dyktig tannpleier som ikke ulikt Trine, også er opptatt av det estetiske i kombinasjon med det funksjonelle.

Anders Valnes
(radiolog)

Anders 225 300.jpg

Anders Valnes har vært hos Kjeller Tannhelse siden 2017, og er vårt faste radiolog.

Som radiolog ved Kjeller Tannhelse, har han hovedansvar for diagnostikk ved bruk av CBCT (3D scanning)


Er du vår nye tannlege?

NY 225 300.png

Er du sulten på utfordringer og å lære mer? Du kan være den tannlegen vi nå søker etter for å utvide vårt team.

Vi ser etter en allsidig, lærenem og kunnskaps-sulten tannlege som kan bli en fast del av teamet. Interessert? Ta gjerne direkte kontakt med Trine.


Alina Mirza
(tannpleier)

NY 225 300.png

Alina startet hos Kjeller Tannhelse i 2019, og har en svært allsidig bakgrunn, med fokus både på tannkjøttsykdom og bitt-fysiologi. Hun utfører blant annet rens og omfattende undersøkelser.


Tannhelsesekretærene

Kjeller Tannhelse´s daglige ansikt utad, og de første du som pasient møter, er våre fantastiske assistenter og tannhelse-sekretærer, Ina, Martine, Lima, Jeanette og Monica. Disse utgjør en unik del av Kjeller Tannhelse teamet, og som virkelig vet å sette service til pasientene foran alt annet.