Tannlege Trine Bjelke-Holtermann (eier)

Trine ble uteksaminert fra Bergen i 1998, og drev egen praksis i Bergen fra 2002 til 2006, i tillegg til å jobbe som instruktør på Universitet i Bergen i samme periode. Hun overtok eierskap av Kjeller Tannhelse i 2010 og er nå hovedaksjonær og ansvarlig tannlege ved klinikken som ble etablert på Kjeller av Jørgen Bjelke-Holtermann allerede i 1970.

Trine er spesialisert interessert innen protetikk og er en estetiker til fingerspissene, noe som også har bidratt til at hun er valgt som President i Scandinavian Academy of Esthetic Dentistry (S.A.E.D), hvor hun i 2017 ble gjenvalgt for en ny periode, samt at hun i 206 ble valgt inn som Director for International Team of Implantology (ITI) i Norge og Sverige. Hun ble nominert til "Fellow" i ITI i 2017, og er nå også scientific program delegate for ITI i Norge og Sverige.


Henrik Hoel-Brunvoll

Henrik har vært hos oss siden han uteksaminerte som tannlege i Bergen 2013, som en av de beste på sitt kull.

Hos Kjeller Tannhelse har Henrik utviklet seg til å bli en stødig tannlege som pasientene raskt får tillit til, og er særs dyktig på proteser og snorkeskinner.


Erik Katle
(cand.spes. Endodonti)

Erik.jpg

Erik har vært hos oss siden 2013 og var blant de beste på sitt kull da han uteksaminerte som tannlege i Oslo

Erik holder nå på med sin spesialisering innen Endodonti (rotfyllinger), og jobber derfor primært med dette ved siden av studiene.


Marianne Olsen
(tannpleier)

_FEB6095.jpg

Marianne har vært hos Kjeller Tannhelse siden 2011 og er svært dyktig tannpleier som hjelper deg til å ta enda bedre vare på tennene, slik at du får et redusert behov for tannbehandlig.

Aleksander Hansen

Aleksander har vært hos oss siden 2017, og ble uteksaminert som en av de beste i sitt kull i Bergen i 2013.

Hos Kjeller Tannhelse har han utviklet seg til å bli en svært dyktig tannlege også innenfor kirurgi (ekstraksjon), og særdeles god på fyllinger og estetikk.


Michael Unger
(oralkirurg)

Michael Unger har vært hos Kjeller Tannhelse siden 2015, og er vår faste oralkirurg.

Som kirurg utfører Michael alt innen kirurgiske inngrep for våre pasienter, inklusive kompliserte ekstraksjoner (trekking) og innsetting av implantat.


Julie Rustad
(tannpleier)

Julie har vært hos Kjeller Tannhelse siden høsten 2017. Hun er en meget dyktig tannpleier som ikke ulikt Trine, også er opptatt av det estetiske i kombinasjon med det funksjonelle.

Guillaume Lioux

Guillaume er vårt nyeste tilskudd til teamet, er uteksaminert i Frankrike og fikk sin norske autorisasjon i 2012.

Guillaume er en allsidig og svært dyktig tannlege som likes godt av pasientene, og han har mye fokus på arbeid i den estetiske sonen.


Anders Valnes
(radiolog)

Anders.jpg

Anders Valnes har vært hos Kjeller Tannhelse siden 2017, og er vårt faste radiolog.

Som radiolog ved Kjeller Tannhelse, har han hovedansvar for diagnostikk ved bruk av CBCT (3D scanning)


Tannhelsesekretærene

Kjeller Tannhelse´s daglige ansikt utad, og de første du som pasient møter, er våre fantastiske assistenter og tannhelse-sekretærer, Martine, Lima, Jeanette og Monica. Disse utgjør en unik del av Kjeller Tannhelse teamet, og som virkelig vet å sette service til pasientene foran alt annet.